Endüstrinin gelişmesiyle beraber tarım sektöründe de gelişmeler artmış, otomasyon sistemleri sayesinde üretim verimi artırılmıştır. Galbim Endüstriyel otomasyon olarak iş ortaklarımıza sunduğumuz hizmetlerle sulama, gübreleme ve doğal enerji kaynaklarının ihtiyaçlarla doğru orantılı olarak kullanılmasıyla su ve enerji verimliliği sağlıyoruz.
Tarımda doğal ve enerji kaynaklarının ihtiyaçlarla doğru orantılı olarak kullanılması, fırtına, sel, toprak kayması gibi doğa olaylarına ilişkin ikaz sistemi, kontrol ve takip edilebilir tarım endüstriyel otomasyon sistemleri bu sektörde önemli bir yere sahip olmasıyla bilinmektedir. Galbim Endüstriyel Otomasyon olarak sunduğumuz proses kontrol ve fabrika otomasyon (PLC, SCADA, RTU, DCS) çözümleri sayesinde iş ortaklarımızın ürün verimliliğini artırıyor, üretim maliyetlerini düşürüyor ve tüm prosesler için uçtan uca çözüm sunuyoruz.
Tarım sektöründe neler yapıyoruz?
- Pivot sulama otomasyonu
- Paketleme otomasyonu
- Aktarma otomasyonu
- Üretim bantları, paketleme, dolum ve ambalaj uygulamaları
- Kesme, katlama, delme ve bükme otomasyonu
- Operatör koruma, makine güvenliği
- Makineler arası iletişim ağı
- Tüm bu otomasyon ve sistemlerin montajı/devreye alınması
- Teknik destek, bakım ve servis hizmetleri
Diğer birçok sektörde olduğu üzere tarım alanında da sunulan endüstriyel otomasyon hizmetlerinin alanında uzman ve tecrübeli kişi ya da kurumlardan alınması son derece önemlidir. Galbim Endüstriyel Otomasyon uzun yıllardır bu sektörde sunduğu kaliteli ve profesyonel hizmetlerle beraber bünyesindeki uzman ekibiyle tanınan bir firmadır. Dolayısıyla sektörün öncü isimlerinden biri olan firmamız, iş ortaklarının faaliyet gösterdiği sektörlerde güçlü bayi ağı kurabilmekte, enerji verimliliği sağlayabilmekte ve veri raporlama gibi işletmeler için önemli bir unsur olan dokümantasyon sistemi oluşturabilmektedir.
Uzman ekibimizle beraber tarım sektöründe gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalar neticesinde iş ortaklarımıza sağladığımız kazanımlar şu şekilde:
- Üretimde kalitenin ve verimliliğin artması,
- Kontrol ve takip edilebilir bir tarım sahası oluşturulması,
- Üretim maliyetlerinin minimuma düşürülmesi,
- Üretim analizlerinin ve planlamasının yapılması,
- Doğal ve enerji kaynaklarının ihtiyaçlar oranında kullanılması,
- İklim koşulları ve doğal afetlere karşı erken önlem alınması.
Tarım sektöründe üretim gerçekleştiriyor, üretim sürecini daha profesyonellikle ve kolaylıkla yürütmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir, sunduğumuz hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.